Xalc Tjek Pris

Det nyeste inden for materialeindkøb

De bedste værktøjer i Tjek Pris

Priser fra samhandelsaftaler
Xalc Tilbud

Ved at lægge dine logins ind til de grossister du handler hos, får du sammenlignet priserne fra dine samhandelsaftaler og kan danne dig et let overblik.

På den måde kan du vælge de billigste priser og skabe en stærkere bundlinje til din forretning, blot ved et enkelt klik.

Alle varer samlet ét sted
Xalc Tilbud

Du kan oprette en kurv, til dit indkøb og søge på mellem 1 million varer, enten med navn eller varenummer. Du kan også lægge din materialeliste ind uden at søge på varer. Du får vist dine samhandelspriser hos grossisterne og kan vælge det køb, som du foretrækker til din forretning.

Det er som at stå i de forskellige grossisters butikker/webshops på samme tid og kunne vælge de bedste priser til din forretning.

Nemt at komme videre
Xalc Tilbud

Når du har lagt dine varer i kurven kan du enten lave det om til en materialeliste, lave det om til en tilbudsforespørgsel med Xalc-Tilbud eller lægge en direkte bestilling.

Når du lægger din kurv til bestilling, kommer du direkte ind på grossistens webshop, hvor din kurv ligger klar til at blive betalt, og ekspederet af grossisten.

Den smarte handel med Salgspris
Xalc Tilbud

Den nyeste funktion i Xalc Tjek Pris

Med Salgspris kan du se hvad du sælger en vare til, hvad du har betalt for den og differencen mellem dem - dvs. det beløb du tjener på varen.

Således kan dine varer ses som små investeringer, for din forretning. Salgspris fortæller dig direkte hvordan dine investeringer ser ud og giver din forretning en stærkere bundlinje.

Lær mere

Få en online præsentation af Xalc

Hør nærmere om Xalc

Med en præsentation ser du hele platformen, dets funktioner og de muligheder du har med Xalc. Du har mulighed for at spørge ind og finde ud af hvordan Xalc gør en forskel og passer ind i din forretning.

Tilmeld dig vores nyhedsmail

Tilmeld dig for at holde dig opdateret om Xalc, platformen og nye funktioner der kan hjælpe din forretning.