Xalc Tilbud

Et stærkt overblik over dine tilbud

De stærkeste funktioner i Xalc Tilbud

Nemt at oprette
Xalc Tilbud

For at få et tilbud, opretter du blot en tilbudsforespørgsel, hvor du indtaster information med navn, forventet løbetid og frist for tilbudsmodtagelse. Herefter kan du uploade en materialeliste med de materialer, som du ønsker tilbud på.

Når materialelisten er uploadet, kan du vælge hvilke grossister, du ønsker at modtage et tilbud fra. Hvis du har nogle kommentarer eller bemærkninger til grossisten, skriver du det.

Dine tilbud ét sted
Xalc Tilbud

Når du har lavet en tilbudsforespørgsel, modtager du dine tilbud fra de grossister, du har valgt. Eksempelvis AO, Solar og LM. Tilbudene bliver vist i en oversigt, hvor du kan danne dig et overblik over tilbuddet og dets indhold.

Det kan være prisen på tilbuddet, hvilke leverandører som grossisterne har gjort brug af i tilbuddet og hvor meget rabat, som du har opnået. På den måde kan du også sammenligne, hvilket tilbud der er mest attraktivt for din forretning.

detaljerne med
Xalc Tilbud

Hvis du gerne vil have mere end et let overblik, kan du selvfølgelig det. Med Xalc-Tilbud kan du sammenligne hver enkelt varelinje fra materialelisten i din tilbudsforespørgsel med det tilbud som du har modtaget fra grossisten.

Du kan se hvilke materialer, som grossisten har skiftet leverandør med. Du kan se hvor meget du betaler i forhold til prisen i andre tilbud. Og du kan filtrere og få vist præcis det, som er interessant for dig. Alt det som hjælper din forretning bliver serveret.

Xalc-Tilbud er helt enkelt

Xalc Tilbud er en digital assistent, som er udviklet specifikt til installatørbranchen

Spar tid på håndtering og få et effektivt, enkelt og overskueligt overblik, så I kan vælge den bedste løsning samt leverandør/grossist til jeres projekt.

Xalc hjælper dig godt igennem alle skridt i tilbudsindhentningen helt uden forudgående kendskab eller uddannelse.

Xalc Tilbud hjælper dig med:
  • tilbudsforespørgsler
  • tilbudsanalyser
  • materialevalg
  • grossistvalg
  • sagsstyring
  • fakturakontrol
Lær mere

Få en online præsentation af Xalc

Hør nærmere om Xalc

Med en præsentation ser du hele platformen, dets funktioner og de muligheder du har med Xalc. Du har mulighed for at spørge ind og finde ud af hvordan Xalc gør en forskel og passer ind i din forretning.

Tilmeld dig vores nyhedsmail

Tilmeld dig for at holde dig opdateret om Xalc, platformen og nye funktioner der kan hjælpe din forretning.