Hvad siger brugerne?

Læs om dine kollegers erfaring

3 stjerner rating

Over 150 glade virksomheder bruger Xalc

Få indblik

Resultaterne med Xalc

Bennet Onsvig: Driftsdirektør for John Jensen VVS, Hedehusene

Bennet Onsvig
Driftsdirektør

John Jensen VVS,
Hedehusene

"Vi bruger væsentlig mindre tid på at verificere indkomne tilbud og kan tage mere kvalificerede beslutninger"

“Xalc Tilbud giver et supergodt overblik over, om det, vi har kalkuleret, også er det, vi får tilbud på. Det giver et sikrere og rigtigere grundlag at træffe beslutninger ud fra. Vi bruger væsentlig mindre tid på at verificere indkomne tilbud og kan tage mere kvalificerede beslutninger.

Eksempelvis afslører systemet, hvis grossisten vælger et andet brand, end det vi har forespurgt på, hvilket kan give et forkert grundlag at vurdere priserne på. Og så er den menneskelige faktor helt elimineret - alt foregår i systemet. Så – vi har fået minimeret risikoen for fejl og minimeret forbruget af tid.”

Per Mollerup: Indkøbschef for Brøndum-koncernen

Per Mollerup
Indkøbschef

Brøndum-koncernen

"Xalc Kontrol gør det nemt og overskueligt for os løbende at følge med i, hvad der sker, når først projektet kører"

“Xalc Tilbud og Xalc Kontrol er en stor hjælp for os i hverdagen. Nu er det ikke længere nødvendigt at udsende tilbudslister i ét format og modtage tilbud fra grossisterne i hver deres formater. Vi har tidligere skullet bruge enorme manuelle ressourcer på at skille tilbuddene ad og føre dem over i vores eget system for at kunne sammenligne priser – typisk i Excel.

Nu udsender vi enslydende tilbudslister og får tilbuddene tilbage i ét og samme format. På den måde kan vi bedre synliggøre forskellene – det er som døde data, der bliver levende. Xalc Kontrol gør det nemt og overskueligt for os løbende at følge med i, hvad der sker, når først projektet kører.”

Lars Saaugaard Olesen: Projektleder for Mogensen VVS, Holstebro og Struer

Lars Saaugaard Olesen
Projektleder

Mogensen VVS,
Holstebro og Struer

"Det er nemt og overskueligt at se tilbuddene fra grossisterne igennem og sammenligne priser"

“Vi har arbejdet med Xalc Tilbud siden januar. Vi synes, det er nemt og overskueligt at se tilbuddene fra grossisterne igennem og sammenligne priser, og vi behøver ikke længere være i tvivl, om noget er opgjort i for eksempel stk. eller pakker. Det har systemet styr på.

Herudover medregner Xalc også manglende materialer og afvigelser i mængde, så man kan sammenligne tilbuddene fra grossisterne korrekt. Det giver et hurtigt overblik. Og så sparer vi en masse tid.

I Xalc er det også nemt at sammenligne, hvad grossisterne har tilbudt ved den enkelte varelinje. Vi er heller ikke i tvivl om, at Xalc Kontrol vil spare os penge – enten ved sparet tid eller ved at få valgt den rigtige pris ud fra, hvad grossisten har tilbudt.”

Lær mere

Få en online præsentation af Xalc

Hør nærmere om Xalc

Med en præsentation ser du hele platformen, dets funktioner og de muligheder du har med Xalc. Du har mulighed for at spørge ind og finde ud af hvordan Xalc gør en forskel og passer ind i din forretning.

Tilmeld dig vores nyhedsmail

Tilmeld dig for at holde dig opdateret om Xalc, platformen og nye funktioner der kan hjælpe din forretning.