Xalc platformen

Alt hvad du skal bruge til projekter og din forretning

Computer med raket og funktioner der springer ud

De 4 områder i Xalc

Xalc Kalkulation
Xalc Tjek Kalkulation

XALC Kalkulation er din ultimative løsning for VVS-projektberegning, der kombinerer det velkendte med innovative, smarte funktioner i et brugervenligt interface

Smartpakker - Automatiserede pakker sammensætter materialer baseret på dine specifikke behov, hvilket eliminerer behovet for manuel håndtering.

Komplet Varekatalog - Alle grossisternes varekataloger præ-integreret i systemet, kan du nemt søge tværs over alle grossister for at sikre, at du altid har adgang til opdaterede og konkurrencedygtige priser.

Xalc Tjek Pris
Xalc Tjek Pris

Få et samlet overblik over dine valgte grossisters priser baseret på dine samhandelsaftaler

Søg mellem 1 million varer, opret kurve til dine opgaver og handl ind som det passer dig.

Upload materialelister, indhent tilbud på større beløb eller aflæg bestilling ved at overføre varerne direkte til grossistens hjemmeside.

Xalc Tilbud
Xalc Tilbud

Modtag tilbud fra grossisterne samlet ét sted. Sammenlign dem og find det bedste tilbud til din opgave og forretning

Forespørg tilbud - upload din materialeliste eller lav den i Xalc-Indkøb, vælg de grossister der skal have forespørgslen og indsæt eventuelle krav / kommentarer.

Dyk ned i detaljerne - find ud af om du betaler det optimale ved at få sammenlignet materialepriserne. Eller få en oversigt over alle de mangler/afvigelser der er i tilbuddet i forhold til din forespørgsel.

Xalc Projekt
Xalc Projekt

Hold øje med hvor langt I er i projektet i forhold til projektets materialeindkøb

Vær sikker på at budgettet bliver overholdt og at der bliver købt det korrekte ind til de korrekte priser.

Få adgang til et hav af rapporter, der kan styrke jeres forretnings indsigt i det arbejde I udfører. Eksempelvis fakturafejlsrapport.

Få styrket jeres arbejdskultur ved hjælp af indsigt og bevidst omkring jeres materialeindkøb. Få flere penge på bundlinjen.

Lær mere

Få en online præsentation af Xalc

Hør nærmere om Xalc

Med en præsentation ser du hele platformen, dets funktioner og de muligheder du har med Xalc. Du har mulighed for at spørge ind og finde ud af hvordan Xalc gør en forskel og passer ind i din forretning.

Tilmeld dig vores nyhedsmail

Tilmeld dig for at holde dig opdateret om Xalc, platformen og nye funktioner der kan hjælpe din forretning.