Xalc Kalkulation

Kalkulation til VVS gjort pærelet

Xalc Tilbud
Altid online

Du behøver ingen programinstallationer på din computer. Vores kalkulation ligger online og virker i din browser. Du er altid opdateret med den nyeste version og klar til at arbejde på alle dine enheder.

Xalc Tilbud
Del og samarbejd

Kalkulationer deles nemt med dine kollegaer og andre, så at I nemt kan arbejde sammen om kalkulationer og tilbud.

Xalc Tilbud
Smarte pakker

De smarte pakker med varer og akkordløn sammensættes automatisk ud fra dine oplysninger om for eksempel ønskede leverandører og dimensioner, så at de passer præcis til din kalkulation fra starten. Du slipper for at holde styr på egne styklister og manuelt tilpasse indholdet.

Xalc Tilbud
Nemt og selvforklarende

Du er hurtigt i gang med vores kalkulation. Der er ingen besvær med kurser og uforståelige arbejdsgange. Vores kalkulation er nem at forstå og bruge, så at den passer til din arbejdsgang fra starten.

Xalc Tilbud
Komplet varekatalog

Alle grossisternes varekataloger er allerede automatisk indlæst i vores kalkulation, så at det er klar til brug. Dine indkøbspriser er altid opdateret fra alle dine grossister, så at du kan søge på tværs af alle dine grossister hurtigt og enkelt.

Xalc Tilbud
Smarte salgspriser

Det kan være svært at finde den rigtige salgspris. Men med vores smarte salgsprisudregner tages der højde for webprisen, varegruppe, leverandør, listepriser og ønsker dækningsbidrag. Den smarte salgspris foreslår den konkurrencedygtige salgspris for dig, så du slipper for manuelt at tilrette salgspriserne.

Xalc Tilbud
Beregning af dækningsbidrag

Du kan tage højde for alle omkostninger på materialer, løn, underentrepriser og diverse, så at du kan bestemme og tilpasse dit dækningsbidrag. Få en ro i maven over at alt er medregnet på sagen og at dit dækningsbidrag enkelt kan optimeres.

Xalc Tilbud
Automatisk backup

Du mister aldrig dine kalkulationer i vores online platform. Der tages automatisk løbende backup, så at du kan gå tilbage til tidligere versioner af din kalkulation. Du kan roligt prøve at ændre din kalkulation og nemt gå tilbage til en tidligere version.

Xalc Tilbud
Alle typer rapporter

Vi har alle typer rapporter i vores kalkulation. Du får et stort udvalg af rapporter for kalkulationen og kan nemt finde den der passer til dit behov. Rapporterne justeres nemt for visning af forskellige priser og kan med ét klik åbnes i Excel.

Xalc Tilbud
Tilbudsforespørgsel

Dine materialelister sendes med få klik direkte til tilbudsforespørgsel hos dine grossister. Nu er du nemt og hurtigt sikret de bedste priser og materialer til dine kalkulation, så at du kan sende det bedste tilbud til din kunde.

Xalc Tilbud
Prisoverblik

Vores kalkulation har alle typer priser med på varer og akkordløn. Du bestemmer selv hvilke priser der skal vises og der er mulighed for nettopriser, bruttopriser, listepriser, leverandørpriser, projektpriser og bonuspriser. Du kan nemt kombinere og tilpasse prisvisninger til dit behov i kalkulationen og rapporterne.

Xalc Tilbud
Indkøbsoverblik og projektstyring

Er projektet gået i gang? Få hurtigt indblik i hvilke materialer der er købt til projektet og hvilke der mangler. Projektindkøb indlæses automatisk fra dine grossister, så at I har et godt overblik over status på projektet.

Lær mere

Få en online præsentation af Xalc

Hør nærmere om Xalc

Med en præsentation ser du hele platformen, dets funktioner og de muligheder du har med Xalc. Du har mulighed for at spørge ind og finde ud af hvordan Xalc gør en forskel og passer ind i din forretning.

Tilmeld dig vores nyhedsmail

Tilmeld dig for at holde dig opdateret om Xalc, platformen og nye funktioner der kan hjælpe din forretning.