Platformen for El & VVS
Xalc logo

Xalc tilbyder digitale, onlinebaserede værktøjer til El & VVS installatører ved hjælp af den nyeste IT-teknologi og intelligent behandling af data.

I officielt samarbejde med grossisterne

Xalc er indgået i officielt samarbejde med grossisterne AO, Brødrene Dahl, Sanistål, Solar og Lemvigh Müller.

Derudover tilbyder vi, at du kan bruge platformen til andre grossister. Samarbejdet muliggør, at du som forretning kan handle trygt og med de bedst mulige vilkår. Det er vi glade for.

Brødrene A. & O. Johansen
Solar
Sanistål
Brødrene Dahl
Lemvigh-Müller

Vores mission

Thomas Riviére

Vores mission er at skabe større succes hos den enkelte installatør ved brug af vores digitale værktøjer, der støtter op om hele projektet fra start til slut.

Vi tror på, at med den rigtige viden og indsigt på det rigtige tidspunkt, opnår installatøren større succes med sine projekter. Vi benytter den nyeste IT-teknologi til at skabe løsninger, der er ukomplicerede og enkle at gå til for enhver med almindelig installationsfaglig indsigt.

Vores løsninger er onlinebaseret og orienteret omkring brugeroplevelsen, der via intelligent behandling af data skaber overblik og værdifuld indsigt. Kort sagt, vi gør døde data levende.

- Thomas Riviére, medstifter og direktør i Xalc

Mød vores team

Thomas Riviére
Direktør
Jonas Flensbak
Udviklingschef
Rune Strømsted
Key Account Manager
Thomas Olsen
Sales Product Manager

Kontakt os

Hvis du har spørgsmål eller kommentarer til os, så er du velkommen til at kontakte os på email og telefon. Vi er glade for supporthenvendelser, hvor vi gør alt, hvad vi kan for at hjælpe dig.

Lær mere

Få en online præsentation af Xalc

Hør nærmere om Xalc

Med en præsentation ser du hele platformen, dets funktioner og de muligheder du har med Xalc. Du har mulighed for at spørge ind og finde ud af hvordan Xalc gør en forskel og passer ind i din forretning.

Tilmeld dig vores nyhedsmail

Tilmeld dig for at holde dig opdateret om Xalc, platformen og nye funktioner der kan hjælpe din forretning.